solutiacompleta*

ExpertKIT® out 4.5 este un software care se adreseaza profesionistilor de aceea Valrom va recomanda beneficiarilor parteneriatul cu o firma specializata in realizarea proiectelor de instalatii.

Ca atare, descurajam solicitarea de licente de catre persoane fizice, pentru uz propriu. Este, insa, posibila acordarea de licente catre persoanele fizice autorizate, care executa lucrari de specialitate (PFA).

 
 
ExpertKIT .out v4.5 - instalare


ATENTIE
1. Versiunea 4.5 Standard poate fi instalata doar de posesorii unei licente v4.4 standard. Versiunea trial 4.5 va fi disponibila incepand cu data de 01.07.2009 pentru descarcare pe site-ul www.expertkit.ro
2. Versiunea 4.5 este compatibila inapoi cu versiunea 4.4 - poate citi fisiere create in aceasta versiune. Fisierele create cu noua versiune nu pot fi insa citite in versiunea 4.4. De aceea, recomandam actualizarea simultana a tuturor celor care folosesc aplicatia si fac schimb de fisiere.

Actualizare de la versiunea 4.4

Daca aveti instalata si activata versiunea 4.4 standard, puteti instala peste, fara sa dezactivati sau sa dezinstalati.
Download 1

Download 2

Download 3

Download 4

Nota
Este posibil ca dupa finalizarea instalarii, in Start|Programs|ExpertKIT .out sa apara shortcuturile pentru ambele versiuni. In acest caz stergeti manual tot ce tine de versiunea 4.4 (ExpertKIT .out 4.4; Program Manager 4.4 si Scanare combinata 4.4)
Download 5

Instalarea "pe curat"

Daca doriti sa faceti o instalare pe curat: