inovator*

Structura modulara

ExpertKIT Therm 4.7 - proiecteaza instalatii termice
ExpertKIT Heat/Energy 4.7 HCR - calculeaza necesarul de caldura - conform standardului SR EN 12831
ExpertKIT San 4.7 T - proiecteaza instalatii sanitare
ExpertKIT Mat 4.7 T - genereaza liste de materiale

Editor grafic incorporat

ExpertKIT® dispune de propriul editor grafic, prin intermediul caruia se pot realiza, la scara, vederi plane pentru cladiri si pentru sisteme de instalatii, utilizand instrumente si un mod de lucru similar AutoCAD®-ului (licenta AutoCAD® nu este necesara).

Import

Programul poate importa fisiere in format AutoCAD® (*.dwg, *.dxf ). In operatia de import sunt recunoscute, automat, elementele grafice ale unei constructii (pereti, usi, geamuri etc). De asemenea, se pot importa desene scanate (*.bmp) sau se poate desena, cu ajutorul instrumentelor grafice.

Functii de diagnoza

ExpertKIT® dispune de un sistem de analiza si diagnoza, care analizeaza solutiile adoptate si avertizeaza utilizatorul, in situatia in care apar erori de proiectare. - Sistemul ofera solutii optime si indruma utilizatorul in corectarea acestora.

Calcule

ExpertKIT® face calcule termice si hidraulice complexe – fluxul termic, diametrul conductei, pierderile de sarcina, debitele etc.

Baze de date

Programul utilizeaza tubulaturi si fitinguri de tip: PEX, OPEX, ALPEX, PP-R, PP-R\AL, CU, OL, elemente necesare sistemului de incalzire prin pardoseala si prin radiatoare. Utilizatorul are, in orice moment, acces la informatii complete cu privire la produse si date tehnice.

Actualizare

Intregul pachet de programe poate fi actualizat prin intermediul unei conexiuni la internet. Prin aceasta facilitate, aveti acces la toate noutatile privind programul, fara a fi nevoie de dezinstalari sau reinstalari.

Imprimare/export

Desenele pot fi tiparite sau exportate in format AutoCAD® (*.dwg - Release11 pina la 2000 - sau *.dxf). Rezultatele calculelor, precum si listele de materiale obtinute, pot fi imprimate sau exportate in format Excel.

Cerinte minime de sistem:

  • sistem de operare Microsoft® Windows® 2000 (SP4), XP Professional (SP2) sau Vista;
  • procesor Intel® Pentium® III la 256 MHz;
  • 256 MB RAM sau mai mult;
  • cca 100 MB HDD;
  • unitate CD-ROM.